הוראות הכנה
מרכיבים
פילה בקר ברוקפור נוסח טולוז
החומרים
מעט חמאה
8 מדליוני פילה בקר (כל אחד במשקל 50 גר') בעובי 3 ס"מ, נקי משומן
2 כפות חמאה
1/3 כוס שמנת מתוקה
3 שיני שום גרוסות
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
4 כוסות עלי מנגולד, קצוץ גס
לרוטב הרוקפור:
1 כוס שמנת מתוקה
2 כפות חמאה צהובה
1/2 כוס יין לבן יבש
מעט פלפל שחור גרוס
3 שיני שום פרוסות
1 ענף טימין
5 עלי בזיליקום
25 גר' גבינת רוקפור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.במחבת עם מעט חמאה, סוגרים את הבשר כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
2.מוסיפים למחבת תוך כדי ערבוב 2 כפות חמאה, השמנת המתוקה, השום, המלח והפלפל השחור עד
שהרוטב מצטמצם לחצי.
3.מוסיפים את המנגולד ומבשלים כחצי דקה במחבת על אש בינונית.
רוטב הרוקפור:
מבשלים במחבת את השמנת המתוקה, החמאה הצהובה, היין הלבן, הפלפל השחור, השום, הטימין ועלי הבזיליקום כחמש דקות עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את גבינת הרוקפור ומבשלים כדקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון