חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בקר ברוקפור נוסח טולוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעיר הנמל הצרפתית טולוז ישנה מסעדה מאוד קטנה ושמה "גאזל" איילה brעם התמחות רק במדליוני פילה מדהים מדהים "שאפו"
פילה בקר ברוקפור נוסח טולוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעיר הנמל הצרפתית טולוז ישנה מסעדה מאוד קטנה ושמה "גאזל" איילה brעם התמחות רק במדליוני פילה מדהים מדהים "שאפו"
הוראות הכנה
מרכיבים
פילה בקר ברוקפור נוסח טולוז
החומרים
מעט חמאה
8 מדליוני פילה בקר (כל אחד במשקל 50 גר') בעובי 3 ס"מ, נקי משומן
2 כפות חמאה
1/3 כוס שמנת מתוקה
3 שיני שום גרוסות
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
4 כוסות עלי מנגולד, קצוץ גס
לרוטב הרוקפור:
1 כוס שמנת מתוקה
2 כפות חמאה צהובה
1/2 כוס יין לבן יבש
מעט פלפל שחור גרוס
3 שיני שום פרוסות
1 ענף טימין
5 עלי בזיליקום
25 גר' גבינת רוקפור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.במחבת עם מעט חמאה, סוגרים את הבשר כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
2.מוסיפים למחבת תוך כדי ערבוב 2 כפות חמאה, השמנת המתוקה, השום, המלח והפלפל השחור עד
שהרוטב מצטמצם לחצי.
3.מוסיפים את המנגולד ומבשלים כחצי דקה במחבת על אש בינונית.
רוטב הרוקפור:
מבשלים במחבת את השמנת המתוקה, החמאה הצהובה, היין הלבן, הפלפל השחור, השום, הטימין ועלי הבזיליקום כחמש דקות עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את גבינת הרוקפור ומבשלים כדקה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון