חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבאב בולגרי נוסח ורנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבבציקים שחומים תפוחים מגירי שומן ונימוחים בפה brחובה להוסיף את התבלין שעושה את זה "צוביצה" סוג של זעתר
קבאב בולגרי נוסח ורנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבבציקים שחומים תפוחים מגירי שומן ונימוחים בפה brחובה להוסיף את התבלין שעושה את זה "צוביצה" סוג של זעתר
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
400 גרם בשר צלעות כבש או עגל
300 גרם צוואר בקר
100 גרם שומן כבש
2 פרוסות לחם לבן (ללא הקרום) שרויות במים וסחוטות
2 כפיות סודה לשתיה
1 ביצה
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף צובריצה (תבלין בולגרי שדומה לזעתר)
מלח ופלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. טוחנים את הבשר.
2 מוסיפים 1 ביצה, 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל שחור 2 כפיות פפריקה, 2
1 כף צובריצה (תבלין בולגרי ניתן למצוא בחנויות התבלינים 2 פרוסות הלחם
שהושרו במים 2 כפיות סודה ומערבבים היטב. ומשהים למשך שעתיים
3 מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ומערבבים היטב היטב
4. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון