הוראות הכנה
מרכיבים
נקניקיות אלזסיות תוצרת בית
חומרים
1.5קג' בשר בקר (כתף מרכזי או פלדה עם שומן)
1 כוס יין אדום מסוג שירז / קברנה
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפות של תערובת תבלינים כתושה:, זרעי כוסברה,
זרעי כמון, זרעי שומר, זרעי חרדל
2.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
מעיים למילוי
אופן ההכנה
אופן הכנה
1 טוחנים את הבשר גס פעם אחת.
2 מערבבים את כל החומרים, רצוי במיקסר.
3 ממלאים את המעי עם מזלף מנקזים אויר ושומרים בקירור במשך 48 שעות.
4 מטגנים או צולים בגריל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון