הוראות הכנה
מרכיבים
ליקר דובדבנים (וישניאק)
החומרים
1/2 קילו דובדבנים אדומים
1 ק"ג סובר
750 CC כהל 80% או בקבוק ברנדי
או 2.5 כוסות וודקה 1 כוס ברנדי
אופן ההכנה
במיכל שניתן לאטום מניכים שכבת דובדבנים ללא הגבעול ושכבת סוכר
שכבת דובדבנים ושכבת סוכר מניחים בד על פתח המיכל ואוטמים מניחים במקום מוצל ומנערים מעט ולאט עד שהסוכר והתסיסה מפסיקים בין 14 - 21 יום כשנעלם הסוכר לחלוטין והכל הופך לעיסה אחת מוסיפים את האלכוהול ואוטמים שוב לחודש נוסף .
לצלילות מסננים את המשקה ומעבירים לבקבוקים מהדובדנים ניתן לקחת ולהשתמש כליקר לקינוחים או לתבשילים.
הערות:
אני אוהב לשתות עם הדובדבן
ניתן לעשות משקה דומה מענבים בשלים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון