סוד כמוס לפרה ולקצב ולכל ה "פלצנים" brא. לידיעת הגולשים בשר קפוא לא מוכשר הוא בשר טרי שנשחט ונארז ללא br כל תוספות ולמעשה הוא בשר טרי לכל דבר וענין לראיה מוכרים לכם אותו br בסופרים בשם (בשר מצונן) שמעתם פעם על בשר שעושה אפצי אין כזו חיה. brב בשום מקרה אסור להשתמש בבשר קפוא מוכשר שהוספו לו לפחות 20% br נוזלים ומלחים שגרמו להתפרקות החלבון. brג. בשפה המיקצועית בשר קפוא לא מוכשר נקרא גולם מהסיבה שכל תהליכי br ההתפרקות שלו הוקפאו אגב כל הבשרים המיושנים שנמכרים ברשתות המזון br מקורם בבשר קפוא לא מוכשר והם טעימים מאוד אזזזזזזז על תתנו שיעבדו br עליכם. br brהמלצתי נסו ותהנו brקנו קפוא לא מוכשר (אני אישית אוהב את הבשר של היבואן "נחמה לחוביץ" br לא מאבד כמעט מניפחו ומחירו זול brלדוגמא צוואר קפוא לא מוכשר מגיע ל 35 שקל לקילו יותר זול מעוף בניקוי העצמות br
|
|
|
סוד כמוס לפרה ולקצב ולכל ה "פלצנים" brא. לידיעת הגולשים בשר קפוא לא מוכשר הוא בשר טרי שנשחט ונארז ללא br כל תוספות ולמעשה הוא בשר טרי לכל דבר וענין לראיה מוכרים לכם אותו br בסופרים בשם (בשר מצונן) שמעתם פעם על בשר שעושה אפצי אין כזו חיה. brב בשום מקרה אסור להשתמש בבשר קפוא מוכשר שהוספו לו לפחות 20% br נוזלים ומלחים שגרמו להתפרקות החלבון. brג. בשפה המיקצועית בשר קפוא לא מוכשר נקרא גולם מהסיבה שכל תהליכי br ההתפרקות שלו הוקפאו אגב כל הבשרים המיושנים שנמכרים ברשתות המזון br מקורם בבשר קפוא לא מוכשר והם טעימים מאוד אזזזזזזז על תתנו שיעבדו br עליכם. br brהמלצתי נסו ותהנו brקנו קפוא לא מוכשר (אני אישית אוהב את הבשר של היבואן "נחמה לחוביץ" br לא מאבד כמעט מניפחו ומחירו זול brלדוגמא צוואר קפוא לא מוכשר מגיע ל 35 שקל לקילו יותר זול מעוף בניקוי העצמות br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
רוסטביף לא רק לעשירים
החומרים
2-1.5 ק"ג בשר בקר קפוא לא מוכשר מסוג צוואר,צלע, כתף,פילה מדומה
6 שיני שום חתוכים לשניים לאורכם
2 כפות פלפל שחור גס
2 כפות טימין יבש
2 כפות גרגירי חרדל
2 על דפנה
10 עלי רוזמרין
1/2 כף מלח גס
1 כפית אבקת צילי
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
יישון הבשר
מניחים את הבשר הקפוא על אריזתו בכלי ל- 3 ימים במדף התחתון במקרר
מוציאים את הבשר לתבנית אלומיניום ונועצים בו באופן שווה את עוקצי השום מורחים היטב את הבשר בנדיבות בשמן זית מורחים תוך עיסוי את כל התבלינים באופן שווה ומוסיפים את יתרת השמן מכסים את התבנית בניילון נצמד ומחזירים למקרר ל 4 ימים נוספים.
מוציאים את התבנית מהמקרר ומניחים לשעה עד שיפשיר לחלוטין מחליפים את הניילון הנצמד בנייר אלומיניום
מחממים תנור ל- 250 מעלות ומכניסים את התבנית ל- 35 דקות
מנמיכים את החם ל- 120 מעלות
לשעתיים נוספות.
מצננים את הנתח לחם החדר או במקרר פורסים פרוסות דקות. ניתן להקפיץ את הפרוסות ביין אדום יבש מנה קייצית מתאימה לכריכים או לארוחות חמות בתאבון
הערות:
למידת עשיה בינונית פלוס להשאיר עוד 30 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון