הוראות הכנה
מרכיבים
קציפת לימון
החומרים
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1 מיכל קופסאת רכז לימון קפוא פריגת
4 חלבונים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים (צהוב) והסוכר בסיר קטן עד שהתערובת תפוחה ובהירה. שמים את הסיר הקטן על סיר אחר עם מים רותחים וממשיכים להקציף ללא הפסקה כ 5 דקות ומוסיפים לאט את מיכל רכז הלימון (שהופשר לטמפ החדר)תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת מסה אחידה.
מקציפים את החלבונים עד לקצף נוקשה ומקפלים לתוך תערובת החלמונים והרכז.
מקציפים את השמנת המתוקה עם שקית וניל .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון