הוראות הכנה
מרכיבים
3 עלי פילס עגולים לסיגרים(נמכרים ברשתות השיווק)
50 ג"ר חמאה
1 בננה
1כף אגוזי מלך כתושים
1.5כפות ריבת חלב
1/2שקית סוכר וניל
2 כדורי גלידת וניל
מעט קינמון לעיטור העלה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה (במיקרו) בחום החדר. מורחים היטב במברשת את עלי הפילס ומניחים את העיגולים שוב אחד על השני
מורחים 1/2 כף ריבת חלב על העלה העליון מפזרים את האגוזים מניחים את הבננה מגלגלים את העלה באופן מהודק סביב הבננה מורחים שוב בחמאה. מחממים תנור ל150 מעלות מכניסים לתנור ל 20 דקות
או עד שמשחים היטב מכל צדדיו
להגשה לוקחים צלחת עמוקה מניחים באמצעיתה את מאפה הבננה ממיסים כף ריבת חלב ומזליפים סביב המאפה לוקחים
2 כדורי גלידת וניל ומניחים לצידו מעטרים את הגליל במעט סוכר וניל וקינמון
(מאפה הבננה וריבת החלב צריכים להיות חמים) מדהים טעים ויפה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון