חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפי העוף של מסעדת דיקסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם מישהו מכם יודע כיצד הם מכינים את הכנפיים שלהם, אשמח אם תוכלו לחלוק. brקבל את המתכון המדויק יש להקפיד על כל המרכיבים ואופן ההכנה ובמיוחד על brסוג רוטב הצילי של היבואן מאיה ניתן לרוכשו ברשת היפר נטו או בלוינסקי
כנפי העוף של מסעדת דיקסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם מישהו מכם יודע כיצד הם מכינים את הכנפיים שלהם, אשמח אם תוכלו לחלוק. brקבל את המתכון המדויק יש להקפיד על כל המרכיבים ואופן ההכנה ובמיוחד על brסוג רוטב הצילי של היבואן מאיה ניתן לרוכשו ברשת היפר נטו או בלוינסקי
הוראות הכנה
מרכיבים
כנפיים ברוטב חריף מתוק סיגנון דיקסי
חומרים
1 ק"ג כנפיים נקיות
דבש לפי הטעם
רוטב צילי תאילנדי חריף רצוי.: Thai Sriracha chilli sauce, חלק ללא חתיכות צילי
1 חב' חמאה או 150 ג"ר מחמאה
**לתוצאות מקוריות יש להשתמש ברוטב הצילי המדויק היבואן מאיה
וכן בחמאה
להגיש לוהט ולהתענג
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.לטגן את הכנפיים בחמאה או המרגרינה עד שישחימו
2.לערבב דבש ורוטב צילי (ולטעום, ולהחליט אם רוצים יותר דבש או יותר צ´ילי. מי שאכל את הכנפיים
המקוריות לא יתקשה להגיע לטעם הנכון. מי שלא - שיעשה לפי שטעם שלו)
3.להוסיף מים עד שיגיע לסמיכות של חלב בערך.
4.לשפוך את התערובת על הכנפיים במחבת, להנמיך את האש, ולבשל תוך רתיחה איטית כרבע שעה.
לערבב ולנקות תחתית כדי שהקרמל לא ישרף לתת למים להתאדות, ולרוטב להסמיך.
להגיש לוהט ולהתענג
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון