חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארין חציל גמבה וטונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארין חציל גמבה וטונה brשווה את ההשקעה הן מבחינת הטעם והן המראה המרהיב וצבעוני של הפרוסות
טארין חציל גמבה וטונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארין חציל גמבה וטונה brשווה את ההשקעה הן מבחינת הטעם והן המראה המרהיב וצבעוני של הפרוסות
הוראות הכנה
מרכיבים
טארין חציל גמבה וטונה
החומרים
3 חצילים
שמן לטיגון
מעט שמן זית
3 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים
1 כפית שום כתוש
1 קופסא בינונית טונה בהירה מסוננת
1 קופסא תירס גרעינים מסוננן
2 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 כפית שמיר קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף בזיליקום
4 ביצים קשות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מקלפים ופורסים את החצילים לאורכם לפרוסות דקות, מטגנים עד שיזהיבו ומספיגים על מגבות נייר.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס)
מורחים את הפלפלים במעט שמן זית וקולים בתנור כ 20 דקות. מוציאים לתוך שקית ניילון וקושרים את פתח השקית.
קולפים את הפלפלים. מערבבים את הטונה התירס עם השום והבצל, עשבי התיבול והביצים ומתבלים.
מרפדים תבנית "אינגליש קייק" בניילון ניצמד ששוליו יוצאים עד תחתיתה מעל מרפדים בחצילים מטוגנים כך שיבצבצו מחוץ לתבנית ועוד שיכבה לאורך התבנית
משטחים שליש מעיסת הטונה, מסדרים את הביצים הקשות לאורך
התבנית מסדרים עליה שכבה של חצילים מטוגנים ופלפלים אדומים
ומעליה עוד שליש מעיסת הטונה מסדרים מלמעלה את הפלפלים
הצהובים ומעליהם את שאריות החצילים. מקפלים פנימה את שולי
החצילים המטוגנים סוגרים היטב את הניילון הנצמד מכניסים למקרר עם משקולת (שקית מלח בניילון)
ל 6 שעות או לילה קודם מוציאים פותחים את הניילון הנצמד הופכים על צלחת הגשה פורסים לפרוסות של 3 ס"מ
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון