חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


איקרא/טרמה סלט ביצי דגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איקרא או טארמה או אירדה הם סלט ביצי דג בבמיונית brהגירסה הביתית טעימה יותר אורירית יותר מדהימה brהצלחה מובטחת
איקרא/טרמה סלט ביצי דגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איקרא או טארמה או אירדה הם סלט ביצי דג בבמיונית brהגירסה הביתית טעימה יותר אורירית יותר מדהימה brהצלחה מובטחת
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
חומרים (4-6 מנות):
ביצים מ-2 דגי מטיאס, או הרינג,או קרפיון כ 125 ג"ר
1 פרוסת לחם לבן מאתמול, בעובי 2 ס"מ
1/2 כוס שמן תירס/קנולה
מיץ מ-1 לימון בינוני
125מ"ל מי סודה (חצי כוס)עם רבע כפית מלח מומסת בסודה
אופן ההכנה
1.מנקים את ביצי הדג, מורידים עורקים ושומנים בעזרת הידיים ומכניסים למיקסר.
2.טוחנים את הביצים והלחם במהירות בינונית ומזליפים שמן בקצב איטי ואחיד עד היווצרות
גלים.
3.מגבירים מעט את קצב המיקסר ומוסיפים את מי הסודה המומלחים אך לא בבת אחת.
מוסיפים את המיץ לימון וממשיכים לערבל כ- 3 דקות.
מגישים עם בצל קצוץ וזיתים שחורים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון