הוראות הכנה
מרכיבים
ליקר רכז רימונים
החומרים
1 ק"ג גרעיני רימון מומלץ לפרק את הרימון עם כפפות ניילון
1/2 ק"ג סוכר לפחות ניתן עד 1 ק"ג
300 CC חצי בקבוק אלכוהול 80% (ניתן לרכוש בסופר)
אופן ההכנה
1.בצנצנת זכוכית שניתן לאטום מכניסים בשכבות גרגירי
רימון וסוכר אוטמים מעמידים במקום מוצל הסימן שזה
מוכן זה שהסוכר נמס כולו והרימונים הגירו את מיצם
משהו כמו 3 עד 4 שבועות.
2.מסננים במסננת את הרכז לתוך צנצנת שניתן לאטום
3.מוסיפים את האלכוהול מערבבים ומניחים במקום מוצל לחודש עד חודשיים
ניתן לשתות כליקר עם אלכוהול 35% לערך או להוסיף לתבשילים כדי לקבל ליקר ללא אלכוהול משלהבים(מדליקים) במחבת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון