בשכונה שגדלתי בה היתה העגלה של שמעון עגלה על גלגלים כי פקחי העיריה היו br רודפים אותו ובכל פעם שהיו מגיעים הפקחים שמעון היה בורח עם העגלה הפרימוס brוקערת השמן הרותחת שבה היה מטגן בריק מאכל טוניסאי של עלה בריק br(זה שממלאים בו את הסיגארים) בפירה מטובל או בביצת עין או משולב brוהקומפלט היה כל העלה המטוגן בפיתה טריה מרוחה בטירשי וסלט ירקות brטעים מדהים מגניב אבל איזה 7770 קלוריות br
|
|
|
בשכונה שגדלתי בה היתה העגלה של שמעון עגלה על גלגלים כי פקחי העיריה היו br רודפים אותו ובכל פעם שהיו מגיעים הפקחים שמעון היה בורח עם העגלה הפרימוס brוקערת השמן הרותחת שבה היה מטגן בריק מאכל טוניסאי של עלה בריק br(זה שממלאים בו את הסיגארים) בפירה מטובל או בביצת עין או משולב brוהקומפלט היה כל העלה המטוגן בפיתה טריה מרוחה בטירשי וסלט ירקות brטעים מדהים מגניב אבל איזה 7770 קלוריות br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
"בריק" ממולא תפו"א וביצת עין נוסח טוניס
1 חבילה עלי סיגארים מרוקאים (ניתן לרכוש בכל סופר)
שמן לטיגון עמוק
חומרים למילוי:
מחית (פירה) תפוא"ד מתובל בפטרוזיליה ואבקת מרק
1ביצה לכל 2 עלים
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. על להבה חמה מרתיחים סיר עם הרבה שמן לטיגון עמוק
2.לקערה שוברים ביצה ממליחים ומפלפלים לוקחים 2 עלי בריק מורחים בכמות נדיבה של מחית במרכז יוצרים שקערורית שוברים את הביצה פנימה מקפלים ביד לחצי (חצי ירח) ואוחזים בחלק העגול ומניחים בשמן העמוק תוך אחיזה לכמה שניות ועוזבים
3 "*הבריק צריך להטגן יחסית הרבה כדי שחלמון הביצה יתקשה
4.מוציאים למסננת לדקה אוכלים חם
אופן הגשה אורגינלי יאני "אסלי":
1.לוקחים פיתה טריה פותחים את הקצה
2.מורחים מעט "פילפל צומה" ראה מתכון באתר
3.כף "טירשי" ראה מתכון באתר
4.דוחפים פנימה את העלה הפריך מוסיפים סלט קצוץ דק
:):):) "סופר דאייט"
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון