חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רכז רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רכז רימונים אדיר בבישול באפיה ולקישוט
רכז רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רכז רימונים אדיר בבישול באפיה ולקישוט
הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת2 כוסות סירופ
4 כוסות מיץ רימונים סחוט בבית, או קנוי אבל טהור. לא גרנדין
אופן ההכנה
אופן ההבכנה
1. שופכים את מיץ הרימונים לסיר או למחבת בעלת
שוליים גבוהים ומביאים לרתיחה על אש גדולה
2. מנמיכים את האש כך שתישמר רתיחה מתונה וקבועה,
ומבשלים תוך כדי ערבוב מעת לעת בכף עץ
3. לאחר 20-30 דקות כמות המיץ תצטמצם לכדי מחצית
והסירופ יתחיל להתעבות
4. כדי לבחון את המרקם של הסירופ טובלים בתוכו כף,
אם הכף יוצאת מהסיר נקייה למדי, ממשיכים בבישול.
אם הכף יוצאת מכוסה בסירופ, והסירופ מחליק ממנה
באיטיות, הצלחתם! שיטה נוספת לבדוק את מידת
הסמיכות היא לטפטף כף של סירופ על צלחת מקוררת
ולהמתין כמה דקות )על-מנת להאיץ את תהליך הבדיקה
אפשר להכניס את הצלחת עם הסירופ למקרר(. אם
הסירופ נע על פני הצלחת באיטיות, סימן שהוא
מוכן. מסירים את הסיר מהאש ומניחים לו להתקרר
לגמרי
5. אם הסירופ עדיין נוזלי, ממשיכים לבשל. שימו לב
להתעבות של הסירופ ובדקו אותו שוב כעבור כמה
דקות. אם אתם מעוניינים בסירופ סמיך מאוד,
המשיכו לבשל והסירו מהאש רק כאשר הסירופ מגיע
לסמיכות הרצויה או מעט קודם לכן, הסירופ ממשיך
להתעבות בזמן שהוא מתקרר.
6. את הסירופ המוכן שופכים לתוך צנצנת וסוגרים
במכסה הדוק. ניתן לשמור את הסירופ במקרר לתקופה
של עד ששה חודשים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון