חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן על בסיס קדאיף בציפוי ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן על בסיס קדאיף בציפוי ריבת חלב brאיזה דזרט פצצתי פלצני וטעים להחריד br brטוב זה נראה מפחיד אבל באם הולכים שלב שלב לפי ההוראות ההצלחה והמחמאות brמובטחים
עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן על בסיס קדאיף בציפוי ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן על בסיס קדאיף בציפוי ריבת חלב brאיזה דזרט פצצתי פלצני וטעים להחריד br brטוב זה נראה מפחיד אבל באם הולכים שלב שלב לפי ההוראות ההצלחה והמחמאות brמובטחים
הוראות הכנה
מרכיבים
1. חומרים לתחתית קדאיף (ניתן לרכוש איטריות קדאיף אצל בורקס פנסו
ברח'לוינסקי בת"א) או לתחמן עם איטריות דקיקות של אוסם
חומרים
300 ג"ר קדאיף
50 ג"ר אבקת סוכר
1/3 חבילת חמאה מומסת במיקרו
2.חומרים למוס גבינה עם שוקולד לבן
2 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן מומס במיקרו מומלץ כמה שעות קודם לקרר שניתן
יהיה להקציף
250 גרם גבינת סקי 5%
1/2 כוס סוכר
500 גרם גבינת טוב טעם מפוררת וחלקה
1 כף ליקר תפוזים או אחר
סוכר לפי הטעם אם לא מתוק מספיק להוסיף עוד בזמן הקצפה
שקית אבקת ג'לטין מומס ב 1/4 כוס מים
ולקפל לתוך המסה
3.חומרים לציפוי
1 כוס ריבת תלב מומסת במיקרו
אופן ההכנה
אופן הכנת הקדאיף
1.מפרידים את האיטריות בסובלנות
2.מערבבים עם הסוכר והחמאה המוממסת
3.משטחים את האיטריות בתבנית או בפורמת
4.אופים כ 15 דקות בתנור שחומם ל 175 מעלות לקבלת צבע
זהבהב וזהו למלא או לצפות במה שרוצים
אופן הכנת המוס
1. במיקסר מקציפים את הקצפת עם הסוכר לקצפת יציבה
2. מקפלים לתוך המסה את השוקולד הלבן
3. מקפלים לתוך המסה גבינת הסקי
4. מקפלים לתוך המסה את הטוב שעם
5. ואת הגלטין המומס
אופן הרכבת העוגה
1.בתבנית הקפיצית בה אפינו את הקדאיף כתחתית מוסיפים
את המסה ומכניסים למקרר ל 5 שעות
2.מוציאים לאחר 5 שעות מחממים כמהה את ריבת החלב עם
מעט מים ויוצקים על העוגה
3 מכניסים למקרר לעוד כשלוש שעות לפחות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון