הוראות הכנה
מרכיבים
1. חומרים לתחתית קדאיף (ניתן לרכוש איטריות קדאיף אצל בורקס פנסו
ברח'לוינסקי בת"א) או לתחמן עם איטריות דקיקות של אוסם
חומרים
300 ג"ר קדאיף
50 ג"ר אבקת סוכר
1/3 חבילת חמאה מומסת במיקרו
2.חומרים למוס גבינה עם שוקולד לבן
2 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן מומס במיקרו מומלץ כמה שעות קודם לקרר שניתן
יהיה להקציף
250 גרם גבינת סקי 5%
1/2 כוס סוכר
500 גרם גבינת טוב טעם מפוררת וחלקה
1 כף ליקר תפוזים או אחר
סוכר לפי הטעם אם לא מתוק מספיק להוסיף עוד בזמן הקצפה
שקית אבקת ג'לטין מומס ב 1/4 כוס מים
ולקפל לתוך המסה
3.חומרים לציפוי
1 כוס ריבת תלב מומסת במיקרו
אופן ההכנה
אופן הכנת הקדאיף
1.מפרידים את האיטריות בסובלנות
2.מערבבים עם הסוכר והחמאה המוממסת
3.משטחים את האיטריות בתבנית או בפורמת
4.אופים כ 15 דקות בתנור שחומם ל 175 מעלות לקבלת צבע
זהבהב וזהו למלא או לצפות במה שרוצים
אופן הכנת המוס
1. במיקסר מקציפים את הקצפת עם הסוכר לקצפת יציבה
2. מקפלים לתוך המסה את השוקולד הלבן
3. מקפלים לתוך המסה גבינת הסקי
4. מקפלים לתוך המסה את הטוב שעם
5. ואת הגלטין המומס
אופן הרכבת העוגה
1.בתבנית הקפיצית בה אפינו את הקדאיף כתחתית מוסיפים
את המסה ומכניסים למקרר ל 5 שעות
2.מוציאים לאחר 5 שעות מחממים כמהה את ריבת החלב עם
מעט מים ויוצקים על העוגה
3 מכניסים למקרר לעוד כשלוש שעות לפחות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון