חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רביולי גבינות ברוטב עגבניות ובזיל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הי סניוריטה טופ להפשיל שרוולים להוריד שעונים ללבוש סינר או חולצת מטבח:) brלחיך למלא הלב באהבה ויאללה לעבודה זה קל אבל מונצו בלגנו בשיש brלהכין את הבצק של הרביולי ולמלא לבד br רביולי גבינות ברוטב עגבניות ובזיל
רביולי גבינות ברוטב עגבניות ובזיל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הי סניוריטה טופ להפשיל שרוולים להוריד שעונים ללבוש סינר או חולצת מטבח:) brלחיך למלא הלב באהבה ויאללה לעבודה זה קל אבל מונצו בלגנו בשיש brלהכין את הבצק של הרביולי ולמלא לבד br רביולי גבינות ברוטב עגבניות ובזיל
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
500 גרם קמח )רצוי קמח קשה(
2 כפות שמן זית
1 כפית גדושה מלח
1 ביצה
כ- 150 מ"ל מים קרים
ביצה טרופה, להברשה
למלית:
200 גרם גבינת מוצרלה קשה מגוררת
400 גרם גבינת ריקוטה טרייה
20 גרם גבינת פרמזן מגוררת
5 חלמונים
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
לרוטב עגבניות:
3 כפות שמן זית
1 שן שום
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 כוס עגבניות מרוסקות ומבושלות או מקופסא של עגבניות קלופות
ומרוסקות
1 כף בזיליקום קצוץ
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים, חוץ
מהביצה טרופה, עד שנוצר בצק. לשים 15 דקות, עד
לקבלת בצק חזק וגמיש. עוטפים את הבצק במגבת לחה
ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
2 בינתיים מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם
חלמונים ובזיליקום.
3 מכינים את רוטב העגבניות: מחממים שמן זית ושום
במחבת. כאשר השמן חם מאוד, מוסיפים קוביות
עגבניה קלופה ומבשלים על אש קטנה כ- 2 דקות.
מגבירים את הלהבה ומוסיפים עגבניות מרוסקות.
מבשלים כ- 2 דקות. מוסיפים בזיליקום ומתבלים במלח.
מסירים מהאש.
4 מכינים את הרביולי: מוציאים את הבצק ומרדדים לעלה
בעובי של מכסימום 1 מ"מ, רצוי בעזרת מכונת
פסטה.
5 חותכים את הבצק למרובעים בגודל 6X6 ס"מ מברישים
בביצה ממלאים במרכז וסוגרים למשולש תוך הידוק טוב
של הקצוות
6.מרתיחים בסיר גדול מים עם 2 כפיות מלח גס
ומבשלים את הרביולי, עד שהם צפים. מבשלים 2 דקות
נוספות. מעבירים לרוטב החם ומגישים. אפשר גם
להכין הכל יום-יומיים מראש ולבשל את הרביולי
לפני ההגשה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון