חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה אווז על מצע מיקס חסה ורוטב וינגרט חרדל וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קר של ריבועי בטטות +ריבועי חזה אווז מוקפץ ברוטב וינגרייט חרדל וסילן br brמשעבד משעבד צבעוני קופצני מנוגד טעמים של חמוץ מתוק וחריף
חזה אווז על מצע מיקס חסה ורוטב וינגרט חרדל וסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קר של ריבועי בטטות +ריבועי חזה אווז מוקפץ ברוטב וינגרייט חרדל וסילן br brמשעבד משעבד צבעוני קופצני מנוגד טעמים של חמוץ מתוק וחריף
הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חזה אווז מעושן או צלוי על מחבת
2 בטטות בינוניות
100 ג"ר אגוזי מלך קלואים
חסה מסולסלת שטופה וחתוכה גס
חסה עגולה שטופה וחתוכה גס
1/2 כוס רוטב וינגרייט חרדל וסילן (ראי מתכון למטה)
אופן ההכנה
1. קולפים את הבטטות וחותכים אותן לקוביות של 1X1 ס"מ
לוקחים את חזה האווז המעושן וחותכים אף אותו לגודל של 1X1 ס"מ
2. בתבנית אפיה מורחים מעט שמן זית מפזרים את הבטטות ומעט מלח גס
3. מכניסים את הבטטות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 10 דקות
4. פותחים את התנור ומפזרים את קוביות האווז מעל הבטטות מנמיחים טמפרטורה
ל150 מעלות ל 20 דקות נוספות או עד שהבטטה חצי רכה
5.במחבת טפלון קולים עם מעט מלח את אגוזי המלך
הרכבת המנה
על צלחת עגולה גדולה מפזרים את עלי החסה שחותכים גס בידיים ומערינים את מרכזה כגבעונת יוצקים על הגבעונת את כל תכולת התבנית כולל הנוזלים
מסביב לגבעה שופכים בנדיבות מהווינגרט ומעל כל זה את אגוזי המלך
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון