חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רביולי מקמח מלא מוקרם במילוי בשר בקר טחון וברוטב עגבניות וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רביולי מקמח מלא מוקרם במילוי בשר בקר טחון וברוטב עגבניות וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות קמח מלא מנופה
3 ביצים
1 כף שמן זית
1 גבעול עלי אורגנו טריים (ללא הגבעול) קצוצים
קורט מלח
250 גרם בשר בקר טחון
3 שיני שום קצוצות
מעט שמן לטיגון
1 בצל קטן פרוס דק
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
4 פטריות שמפיניון חתוכות
½ פלפל צ'ילי קצוץ
1 כף רסק עגבניות
2 כפות ממרח זיתים שחורים
2 עלי ריחן קצוצים
מים
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מלח ופלפל
אופן ההכנה
יוצרים בצק מהביצים, הקמח, שמן הזית, האורגנו וקורט המלח. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. במחבת מחממים מעט שמן ומטגנים בו את הבשר הטחון יחד עם שן שום קצוצה אחת. מטגנים ומפוררים את הבשר בעזרת כף עץ עד שמוכן. מסירים מהאש ומעבירים לכלי בצד. שוב מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את השום, הצ'ילי והפטריות ומטגנים ביחד כחצי דקה. מוסיפים את העגבנייה, הריחן ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים מים (כשתי כוסות) ואת ממרח הזיתים. מערבבים ומבשלים עד שמאדים רבע מהכמות (נשאר שלושת רבעי הכמות). ממחים בעזרת ממחה ידני לתערובת שהיא גם חלקה וגם קצת גושית. מסירים מהאש ומניחים בצד.
מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים לשני עיגולים. מרדדים כל עיגול לעלה דק. בעזרת פורמה קורצים עיגולים קטנים מהבצק. מניחים על מחצית מהעיגולים מהבשר הטחון ומרטיבים את שוליהם במעט מים. סוגרים ומהדקים עם העיגולים הנותרים. מבשלים בסיר עם מי מלח מבעבעים במשך חמש עד שבע דקות. מסננים ומעבירים את הרביולי לכלי חסין אש. יוצקים את הרוטב מלמעלה ועליו את גבינת הפרמזן. המגוררת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשר עד שתים עשרה דקות. מגישים מייד חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון