הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 חב' מרגרינה
2 כוסות מים
2 כוסות קמח
1 כף גדושה קונפלור
1 כף גדושה סולת
5 ביצים
חומרים לסירופ-
3 כוסות סוכר
1 וחצי כוסות מים
מיץ מלימון אחד
1/2 כף מי ורדים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. בסיר על להבה בינונית בוחשים את המים והמרגרינה
עד להפיכת המרגרינה לנוזלית
2. מסירים מהאש ומוסיפים את החומרים היבשים תוך
עירבוב מהיר עד שזה הופך להיות במירקם של פירה
3. כשהמסה התקררה לחום החדר מוסיפים את הבצים אחד
אחד ומערבבים בזריזות והיטב.(זה דומה לפחזניות )
4. מכניסים למזלף עם פיה משוננת
5. מחממים שמן עמוק ומזליפים בלחיצות קטניות לתוך
הסיר מטגנים עד הזהבה ומציאים למסננת
ניתן להכין סירופ סוכר או אבקת סוכר
אופן הכנת הסירופ
1. מכניסים את כל החומרים לסיר קטן ומבשלים על האש
עד הסמכה
2.שופכים את הסירופ חם על הטולומבה שהתקררה
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון