חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציבורקי / אמפנדס גרוזיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'יבורקי - (אמפנדס גרוזיני). brלגבי המלית כל אחד וטעמו הוא יש כאלה שאוהבים בשר שמן יותר או פחות. br סערוני בצק ממולאי בשר טעימים מאוד brמתחרה לא רע ב"אמפנדס".
ציבורקי / אמפנדס גרוזיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'יבורקי - (אמפנדס גרוזיני). brלגבי המלית כל אחד וטעמו הוא יש כאלה שאוהבים בשר שמן יותר או פחות. br סערוני בצק ממולאי בשר טעימים מאוד brמתחרה לא רע ב"אמפנדס".
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למלית הבשר
750 ג"ר בשר בקר צוואר
2 בצלים גדולים קצוצים דק מאוד
6 שיני שום טחון
מלח ופלפל שחור
1 כפית גרגירי כוזברה טחונים
1/2 פלפל שטה חריף טחון
חומרים לבצק
1 ק"ג קמח
2 ביצים
מעט מלח
3 כפות שמן
ניתן להוסיף בהדרגה לפי הצורך 2 כוסות סודה לשתיה
אופן ההכנה
אופן הכנת המלית
1.מערבבים את כל החומרים יחדיו ומוסיפים בהדרגה עד 1/2 כוס מים עד
לספיגה מוחלטת
2.מניחים את הבשר למספר שעות במקרר לספיגת הטעמים
אופן הכנת הבצק
1.לשים את כל החומרים יחד עד ליצירת בצק חלק ונעים
לעבודה , במידת הצורך ניתן להוסיף בהדרגה קמח
2.נותנים לבצק לנוח במשך כ 15 דקות ויוצרים כדורים
קטנים , קצת יותר גדול מכדור פינג פונג.
3.שוב נותנים לבצק לנוח כ 10 דקות נוספות ומתחילים
את תהליך ההכנה.
4.בעזרת מערוך משטחים את כדורי הבצק לעלה עגול לא
עבה ולא דק במיוחד .שמים כף וחצי ממלית הבשר על
החצי הראשון של הבצק וסוגרים את החצי השני
ויוצרים צורה של חצי ירח
5.מהדקים את שולי הבצק היטב בעזרת מזלג או גלגלת
משוננת ומטגנים בשמן עמוק וחם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון