חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פאי גבינה ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מדהימה בטעמה ובמרקמה
עוגת פאי גבינה ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מדהימה בטעמה ובמרקמה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
11/2 כוסות קמח רגיל
1 כף סוכר דק
קורט מלח
1/2 כוס חמאה
1 ביצה מופרדת
1 כף מיץ לימון
1-3 כפות מים
למלית:
500 גרם גבינת ריקוטה
1/2 כוס דבש
3 ביצים
1 כף מיץ לימון
קליפה מגוררת מחצי לימון
1-2 כפיות קינמון טחון
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
1. מעבירים לקערת מעבד מזון את כל חומרי הבצק, מלבד
החלבון )אותו שומרים בצד(. צרים כדור מהבצק.
2. עוטפים בנילון נצמד ומצננים במשך 30 דקות.
3. מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
4.טורפים את הגבינה עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים תוך
כדי טריפה את הדבש, מיץ הלימון, קליפת הלימון
וקינמון.
5.משמנים תבנית פאי בגודל .26/24
6.מרדדים את הבצק ומרפדים בו את התבנית. טורפים את החלבון הנותר,
ומברישיםבו את הבצק )את הבצק שנותר שומרים לקישוט
הפאי(.
7.יוצקים את מלית הגבינה על הבצק. מקשטים בשאריות
הבצק - לפי הטעם האישי.
8.אופים 15 דקות ב- 200 מעלות. מורידים את החום ל- 170 מעלות ואופים
עוד30 דקות. מכבים את התנור, פותחים
את הדלת ומשאירים את המאפה בתנור עד שהוא מתקרר.
מפזרים אבקת סוכר וקינמון ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון