חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה במיה אורגינל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקובה במיה שונה במעט בגלל הרכב הכדורים שעשוי מאורז ובשר טחונים
קובה במיה אורגינל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקובה במיה שונה במעט בגלל הרכב הכדורים שעשוי מאורז ובשר טחונים
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים למרק
1בצל קצוץ מאודה עם מעט שמן.
500 ג"ר במיה שטופה ומנוקת גבעול.
200 גרם משמש שטופים ומיובשים
3-4 כפות רסק עגבניות
1 מיץ מלימון,
כפית סוכר
מלח.
חומרים לקובה"בצק"
1 ק"ג אורז לא מבושל מושרה 2-3 שעות במים ומסונן.
1/2 ק"ג חזה עוף טחון,
1/2 ק"ג בשר טחון
2 כפות מלח.לשים
חומרים למילוי
11/2ק"ג בשר טחון עבה.
4-5 בצלים.
מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה ומערבבים.
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מרק
1. מאדים את בצל הקצוץ עם מעט שמן.
2. מוסיפיםאת החצי ק"ג במיה .
3. מוסיפים 200 גרם משמש .
4. מערבבים יחד את רסק העגבניות,מיץ מהלימון, הסוכר
והמלח ומוסיפים לסיר
5. מוסיפים לסיר 6-7 כוסות מים ומרתיחים 10 דקות.
שמים את הקובה ביפנים ומבשלים עד שהוא צף למעלה.
מכבים את האש ואוכלים.
אופן הכנת הבצק
1. לוקחים 1 ק"ג אורז לא מבושל משרים 2-3 שעות במים
ומסננים.
2. טוחנים יחד במכונת בשר או במעבד מזון את האורז,
חזה העוף הטחון, הבשר הטחון ו 2 כפות מלח.
3. מוציאים מהמעבד מזון ולשים עד שנוצר בצק.
אופן הכנת המילוי
1. לוקחים 1 וחצי ק"ג בשר טחון עבה.ו 4-5 בצלים.
2. מאדים ביחד עם מעט שמן עד שמתייבש.
3. מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה ומערבבים.
4. מקררים וממלאים את הקובה לעיגולים.
מוסיפים את הקובה לסיר ומבשלים עד שהוא צף למעלה.
מכבים את האש ואוכלים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון