חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה דריישא /קובה סורית ללא בישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה לא מבושלת נוסח דמשק
קובה דריישא /קובה סורית ללא בישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה לא מבושלת נוסח דמשק
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 כוס עדשים אדומים
1 בצל גדול קצוץ
1/2 כוס שמן
2-3 בורגול דק
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.לבשל 1 כוס עדשים אדומים במעט מים עד שמתרככים
2.לטגן את הבצל עד הזהבה
3.לקערה שופכים את הבורגול
4.מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן
5.מוסיפים את העדשים עם המים
6.מוסיפים בצל חי קצוץ, פטרוזיליה,מלח, פלפל אדום
חריף טחון, 1/2 כפית כמון, 2 כפות רסק עגבניות
באם העיסה יבשה להוסיף קצת מים חמימים ללוש היטב
7.ליצור קציצות מאורכות !
בתאבון אוכלים כך לא מטגים ולא מבשלים, מעדן !
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון