חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקי עוף נקיות
1 בצל בינוני פרוס
1 שן שום קצוצה
חצי פלפל צ'ילי קצוץ
1 כפית פפריקה מתוקה
מספר חוטי זעפרן
1 כפית כורכום
1.5 כוסות יין לבן
חצי כוס מים
אופן ההכנה
מניחים את השוקיים בסיר רחב (חסין אש) ללא שמן. נותנים לשוקיים להפריש שמן לבד והופכים מדי פעם לסגירה מכל הצדדים. מוציאים את השוקיים מהסיר ומכניסים פנימה את הבצל. לאחר השחמה קלה מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים היטב. מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ. מבשלים כך לצמצום מחצית הנוזלים. מוסיפים את המים ואת שוקי העוף. מפזרים מעל השוקיים את חוטי הזעפרן, הכורכום והפפריקה. מכסים ומבשלים כעשרים דקות. מסירים את המכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך עשרים וחמש דקות נוספות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון