הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
2 קילו חזה בקר או כתף מרכזית
1 בצל גדול
4 תפו"א גדולים
1/4 קילו דלעת
2 שיני שום
1/2 כוס שמן
פלפל חריף קצוץ
1/4 כפית צילי גרוס
פלפל שחור
אורגנו
כמון
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
לחתוך את הבשר לחתיכות של 3X3 ס"מ
מטגנים את הבשר בסיר עם התבלינים והבצל הקצוץ כ-10 דקות.
מוסיפים מים מביאים לרתיחה מנמיכים אש לאש קטנה ומבשלים כ שעתיים
עד אשר הבשר יתרכך.
מוסיפים את תפו"א והדלעת חתוכים לקוביות.
מוסיפים מיים, וממשיכים לבשל עד שתפו"א מוכנים.
מצמצמים מעט נוזלים
להגיש בקערה ולקשט בפטרוזיליה.
בליווי לחם לבן טרי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון