הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
½3 קג בשר חזה בקר
2 בירות
½ כוס חומץ
2 כפות מיץ תפוזים
4 גבעולים ארוכים של בצל ירוק קצוץ דק
8 שיני שום כתושות
1 כפית בזיליקום
1 גבעול כוסברה קצוץ דק דק
1 גבעול נענע קצוץ דק דק
1 כפית אורגנו
4 עלי דפנה טחונים
1 כפית קורנית
1 כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל וכמון לפי הטעם
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
מכניסים את כל המרכיבים פרט לבשר לתוך סיר גדול ומערבבים.
מכניסים את הבשר לסיר ומשרים אותו לפחות 48 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.
מעבירים את הבשר לתבנית חרס עם קצת רוטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות לשעה וממשיכים ב 150 מעלות ל3 שעות.
מוגש עם לחם תירס ויוקה מבושלת.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון