הוראות הכנה
מרכיבים
כפיתת- על האש
חומרים הדרושים:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1/2 ק"ג בשר טלה שמנוני
2 בצלים גדולים (רצוי טחון עם הבשר)
1/4 צרור פטרוזיליה
1/4 צרור קוסברה
כף גדושה עריסה ביתית
כפית גדושה כמון מזרחי
קמצוץ מוסקט טחון
4-5 שיני שום כתוש
פלפל שחור לפי טעם
כף גדושה שמן בישול
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד וליצור קציצות בגודל קטן עד בינוני ולהכניס לקרור לשעתיים או ללילה
להניח על האש משני הצדדים כמה דקות עד לקבלת גוון מבושל.
למי שלא מסתדר עם המנגל את אותו הדבר אפשר לעשות בתנור הביתי על תוכנית "גריל", אפשר לשים במולטי שף, ואפשר במחבת ברזל המיוחדת לצלייה על האש.
בכל המצבים- התוצאה טעימה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון