הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1 חלבון ביצה
1 כף רוטב סויה סיני
1 כף קורנפלור
750 גרם חזה עוף מנוקה וחתוך לקוביות
המצרכים לרוטב
רבע כוס רוטב סויה
1 כפית קורנפלור
1 כף שרי דובדבנים
2 כפות חומץ
1 כפית סוכר
רבע כוס שמן בוטנים/שומשום
2/3 כוס אגוזי קשיו לא ממולחים
ג'ינגר מקולף וחתוך לריבועים גדולים
2 בצלצלים מקולפים וחתוכים
1 פלפל ירוק בינוני חתוך
להגשה - אורז לבן מבושל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.בקערה מערבבים את החלבון , יחד עם המנה הראשונה
של הסויה והקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה.
2.מוסיפים את העוף ומערבבים בעדינות. מחכים רבע שעה.
3.בקערה קטנה מערבבים היטב את חומרי הרוטב הסויה
והקורנפלור, עם השרי, החומץ והסוכר ומניחים בצד
4.מחממים ווק על אש בינונית יחד עם שמן השומשום,
מוסיפים את הקשיו ומטגנים-מערבבים למשך כדקה.
5.אוספים )עדיף בעזרת כף מחורצת( את הקשיו ומניחים
בצד.
6.מוציאים מהמחבת 1/3 מכמות השמן שבו, ומכניסים את
הג'ינג'ר, הבצלצלים ומטגנים-מערבבים למשך כדקה.
7.מכניסים פנימה את חתיכות העוף, את הרוטב ואת
הפלפל הירוק. מבשלים, תוך שבוחשים, עד שהתערובת
מתחילה להסמיך
8.מוציאים את חתיכות הג'ינג'ר, מכניסים את הקשיו
והעוף המוכן. מומלץ להגיש מעל אורז לבן חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון