חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות חזה עוף מוקפץ באגוזי קשיו נוסח הילטון טאיוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף טאיווני עם אגוזי קשיו
רצועות חזה עוף מוקפץ באגוזי קשיו נוסח הילטון טאיוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף טאיווני עם אגוזי קשיו
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1 חלבון ביצה
1 כף רוטב סויה סיני
1 כף קורנפלור
750 גרם חזה עוף מנוקה וחתוך לקוביות
המצרכים לרוטב
רבע כוס רוטב סויה
1 כפית קורנפלור
1 כף שרי דובדבנים
2 כפות חומץ
1 כפית סוכר
רבע כוס שמן בוטנים/שומשום
2/3 כוס אגוזי קשיו לא ממולחים
ג'ינגר מקולף וחתוך לריבועים גדולים
2 בצלצלים מקולפים וחתוכים
1 פלפל ירוק בינוני חתוך
להגשה - אורז לבן מבושל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.בקערה מערבבים את החלבון , יחד עם המנה הראשונה
של הסויה והקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה.
2.מוסיפים את העוף ומערבבים בעדינות. מחכים רבע שעה.
3.בקערה קטנה מערבבים היטב את חומרי הרוטב הסויה
והקורנפלור, עם השרי, החומץ והסוכר ומניחים בצד
4.מחממים ווק על אש בינונית יחד עם שמן השומשום,
מוסיפים את הקשיו ומטגנים-מערבבים למשך כדקה.
5.אוספים )עדיף בעזרת כף מחורצת( את הקשיו ומניחים
בצד.
6.מוציאים מהמחבת 1/3 מכמות השמן שבו, ומכניסים את
הג'ינג'ר, הבצלצלים ומטגנים-מערבבים למשך כדקה.
7.מכניסים פנימה את חתיכות העוף, את הרוטב ואת
הפלפל הירוק. מבשלים, תוך שבוחשים, עד שהתערובת
מתחילה להסמיך
8.מוציאים את חתיכות הג'ינג'ר, מכניסים את הקשיו –
והעוף המוכן. מומלץ להגיש מעל אורז לבן חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון