הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס לשניצל
קמח
שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ לימון
פטרוזיליה קצוצה
יין לבן
מרגרינה/חמאה + שמן
אופן ההכנה
1. להמליח ולפלפל את חזה העוף ולקמח משני הצדדים.
2. להכין בצד קרוב למחבת: יין לבן, פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון, שום כתוש.
3. לחמם במחבת מעט מרגרינה או חמאה + שמן, לטגן את חזה העוף על אש גבוהה, משני הצדדים.
4. להנמיך את האש, לפזר על השניצל מעט פטרוזיליה, מעט יין ומיץ לימון, לטגן יחד זמן קצר.
5. להפוך לצד השני, ושוב לפזר את החומרים על השניצל ולטגן זמן קצר.
6. להכין כך את כל השניצלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון