חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פתאי נודלס עם ירקות סגנון הילטון טאיוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פתאי - נודלס עם ירקות ובוטנים הוא הבסיסי brניתן לשלב פנימה רצועות עוף מוקפצות brאווז מעושו מוקפץ brאו סטה בשר פילה
פתאי נודלס עם ירקות סגנון הילטון טאיוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פתאי - נודלס עם ירקות ובוטנים הוא הבסיסי brניתן לשלב פנימה רצועות עוף מוקפצות brאווז מעושו מוקפץ brאו סטה בשר פילה
הוראות הכנה
מרכיבים
פתאי – נודלס עם ירקות ובוטנים
חומרים
200 גר' נודלס שהושרו במים רותחים ל 4 דקות
6 כפות בוטנים קלויים קצוצים
2-3 שמן שומשום
1 בצל בינוני בפרוסות
2 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 גזרים בגפרורים
100 גר' נבטים
1 פלפל אדום בפרוסות
1 בצל ירוק חתוך
1/2 כפית אבקת צ'ילי
חומרים לרוטב
7 כפות סויה
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית סוכר
2 שיני שום מעוכות
1 כף מיץ לימון
2 כפות יין לבן יבש
1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה קלה
ושומרים בצד.
2. מחממים במחבת שמן שומשום עם אבקת צ'ילי ומטגנים את
הירקות מלבד הבצל הירוק.
3. מוסיפים את הנודלס המוכנים, 4 כפות בוטנים
והרוטב ומערבבים עד שמבעבע.
4. מוסיפים בצל ירוק ושאר הבוטנים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון