חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי שוקולד "טרטופו" ממולא אגוזים בציפוי אבקת קקאו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרטופו אגוזים brאך אך איך זה נימוח ומתפצפץ מתוק ומעט מריר
כדורי שוקולד "טרטופו" ממולא אגוזים בציפוי אבקת קקאו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טרטופו אגוזים brאך אך איך זה נימוח ומתפצפץ מתוק ומעט מריר
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 כוס שמנת מתוקה
600 גרם שוקולד מריר, חתוך לחתיכות קטנות
4 כפות קוניאק
4 חלמונים
200 גרם חמאה
100 ג"ר אגוזים טחונים
60 גרם אבקת קקאו
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מרתיחים את השמנת בסיר עם תחתית עבה.
ברגע שהשמנת מגיעה לרתיחה, מוסיפים את השוקולד
ובוחשים ללא הפסקה.
2.כאשר מסיימים להוסיף את כל השוקולד, מוסיפים את
החמאה וממיסים גם אותה.
3.מורידים מהאש, מערבבים בעיסה את החלמונים
והשקדים בוחשים שוב היטב ומניחים בצד להתקרר.
4. כאשר השוקולד מתייצב מעט, לוקחים ממנו בכל פעם
כפית אחת מלאה ובכף היד יוצרים מהעיסה כדורים.
טובלים את הכדורים בקקאו ושומרים במקרר.
מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון