חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילות סושי בסיסיות עשה זאת בעצמך דג/חזה אווז ופירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סושי טונה/סלומון או חזה אווז ופירות יבשים brצפה בלינק תמונות צעד אחר צעד br https://food.vtop.co.il/?Cat=13Rec=1
גלילות סושי בסיסיות עשה זאת בעצמך דג/חזה אווז ופירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סושי טונה/סלומון או חזה אווז ופירות יבשים brצפה בלינק תמונות צעד אחר צעד br https://food.vtop.co.il/?Cat=13Rec=1
הוראות הכנה
מרכיבים
ניתן להחליף את הדג ברצועות חזה אווז מוקפץ
חומרים
1 כוס אורז
3 כפות חומץ אורז)ניתן להשיג ברשתות המזון(
1 כפית סוכר
2 כוסות מים
חבילה אצות ים- נורי )ניתן להשיג ברשתות המזון(
ירקות פרוסים לאורך: גזר, מלפפון
מעט מישמש יבש, תמר יבש,תאנים יבשים
קצוצים לגפרורים
100 גרם פילה סלמון טרי
100 גרם פילה טונה טריה
3 כפות סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. מבשלים אורז עם 2 כוסות מים כ- 25 דקות.
2. מערבבים 3 כפות חומץ אורז עם כפית סוכר ומוסיפים
לאורז החם ומשאירים להתקרר.
3. מחלקים אצת נורי, לחצי ומניחים על מחצלת סושי
קטנה ניתן לרכוש במרכולים.
4. לוקחים כדור אורז כ- 100 גרם ומשטחים על אצת
הנורי.
5. מניחים במרכז רצועות דג סלמוןוטונה, מפזרים את
גפרורי התמרים והמישמש הגזר והמלפפוןומגלגלים
בעדינות עד ליצירת צינור שאתו פורסים עם סכין
חד ל- 6 או 8 טבעות.
6. טובלים בסויה מוסיפים מעט ג'ינג'ר וואסבי )חזרת
יפנית( ונהנים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון