הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם קמח
1 כוס מים ניתן להחליף חצי כוס מים בחצי כוס בירה שחורה
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
1 כפית שמרים טריים
1 כף בירה לבנה
300 גרם שרימפס
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 להמיס את השמרים עם שתי כפות מים פושרים ולהוסיף
את יתר החומרים. לתת לתערובת לנוח כ- 1 שעה
בטמפרטורת החדר.
2 מעבירים את השרימפסים או אחד מן האופציות השונות
בטמפורה ומטגנים בשמן חם ) 170 מעלות(, מטגנים אחד-
אחד עד שמזהיב. מעבירים לצלחת עם נייר סופג,
מפזרים קצת מלח ומגישים.
המלצות- את הטמפורה אפשר להכין עם פיסטוקים, שרימפס, ירקות וכו'
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון