הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
1 ק''ג שרימפס קריסטל נקי
1 פלפל אדום חריף דק
1 פלפל ירוק חריף דק
כף כוסברה קצוצה
3 כפות מיץ לימון
3 כפיות רוטב דגים או אנשובי קצוץ
2 כפות שום כתוש
3.5 כפיות שמן זית כתית
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.מחממים במחבת שמן זית מאיכות מעולה, מכניסים את
השרימפס הנקי, מטגנים לדקה מכל צד,
2.מוציאים את השרימפס מהמחבת ומוסיפים לפי הסדר
פלפלים חריפים פחוסים לפרוסות דקות את השום
לטיגון קצר כדקה )שלא ישחים(,
3.מוסיפים את הלימון ואת רוטב הדגים, טועמים
ומסננים לפי הטעם. מחזירים את השרימפס, מחממים
חימום קצר, מורידים מהאש, מוסיפים כוסברה קצוצה.
רצוילהגיש עם חלה טריה לניגוב הרוטב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון