חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קוביות בשר אורז עם פול ירוק נוסח דליאת אל כרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קוביות בשר אורז עם פול ירוק נוסח דליאת אל כרמל
תבשיל קוביות בשר אורז עם פול ירוק נוסח דליאת אל כרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קוביות בשר אורז עם פול ירוק נוסח דליאת אל כרמל
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
2 כוסות אורז פרסי
3 כוסות מים רותחים או מרק צח בטעם עוף או בקר
500 גרם פול ירוק קפוא או טרי בעונה
500 גרם בשר בקר לצלי או כבש חתוך לקוביות ) 3X3 ס"מ(
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמיר קצוץ
1 בצל בינוני קצוץ
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. מחממים את השמן בסיר בינוני אך לא גבוה. מוסיפים
את הבצל, מטגנים מעט, מוסיפים את הבשר והפול
ומטגנים במשך 7 דקות.
2. מוסיפים כ- 1 כוס מהמרק ומבשלים כ- 25 דקות עם
מכסה.
3. מוסיפים לסיר את האורז.
4. מוסיפים את יתרת הנוזלים ואת התבלינים ומביאים
לרתיחה. מורידים לאש קטנה ומבשלים במשך 15 דקות
נוספות. מצננים מעט ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון