הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
2 כוסות אורז פרסי
3 כוסות מים רותחים או מרק צח בטעם עוף או בקר
500 גרם פול ירוק קפוא או טרי בעונה
500 גרם בשר בקר לצלי או כבש חתוך לקוביות ) 3X3 ס"מ(
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמיר קצוץ
1 בצל בינוני קצוץ
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1. מחממים את השמן בסיר בינוני אך לא גבוה. מוסיפים
את הבצל, מטגנים מעט, מוסיפים את הבשר והפול
ומטגנים במשך 7 דקות.
2. מוסיפים כ- 1 כוס מהמרק ומבשלים כ- 25 דקות עם
מכסה.
3. מוסיפים לסיר את האורז.
4. מוסיפים את יתרת הנוזלים ואת התבלינים ומביאים
לרתיחה. מורידים לאש קטנה ומבשלים במשך 15 דקות
נוספות. מצננים מעט ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון