חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מג'דרה מבורגול נוסח דלית אל כרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגדרה מבורגול טעים שינוי מרענן br
מג'דרה מבורגול נוסח דלית אל כרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגדרה מבורגול טעים שינוי מרענן br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ½ כוסות עדשים חומות, מושרות לילה
5 כוסות מים
1 כוס בורגול גס
מלח, פלפל,פפריקה,כמון
½ כוס שמן זית
3 בצלים, קצוצים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. שמים את העדשים בסיר ומוסיפים את המים. מביאים
לרתיחה ומנקים את הקצף שמצטבר על פני הנוזל.
מכסים ומבשלים כ- 40 דקות, עד שהעדשים מתרככות.
2. מוסיפים לסיר את הבורגול, מכסים ומבשלים על אש
קטנה כ- 20 דקות, עד שהבורגול מבושל וכל הנוזלים
נספגו במג'דרה. מתבלים בפלפל שחור גס ובמלח.
3. במקביל מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את
הבצלים ומאדים בעדינות עד שהבצל מתרכך. ממשיכים
לערבב עד שהבצל מזהיב ואח"כ משחים.
4. מערבבים את המג'דרה עם מחצית מכמות הבצל, מכסים
ומשאירים לעמוד 10 דקות.
5 . מעבירים לכלי הגשה ומוסיפים את מחצית הבצל מעל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון