הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
חתיכות דג פילה- מכל סוג שהוא לפי מס' המנות הדרוש
שהושרו לילה במישרה לימון ונגיעת חומץ
חומרים לרוטב מצרמלה
2 כפות גדושות אריסה - רצוי ביתית )ראה מתכון בתחתית(
1 כף שטוחה כמון
כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור - לפי הטעם
6 שיני שום כתוש
2 כפות חומץ רגיל
4 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. לוקחים את הדגים ומקמחים מנערים מעט
2. במחבת עם שמןמטגנים היטב את הדגים מכל הצדדים
ומניחים אותם בצד על נייר סופג.
3.מכינים מכל שאר החומרים את רוטב- הצרמלה ,
מערבבים היטב היטב ושופכים על חתיכות הדג המטוגן.
מעל מפזרים לקישוט - כ* סברה קצוצה טריה וירוקה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון