הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
10 זוגות סרדינים מפולטים טריים או 5 זוגות אמנון
צרור פטרוזיליה-קצוץ
צרור כוסברה-קצוץ
2 כפות גדושות עריסה ביתית )ראה מתכון בתחתית(
ראש שום קטן-כתוש
כף שטוחה כמון
פלפל שחור ומלח גרוס עבה לפי טעם
לטיגון:
קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המילוי לעיסה אחת .
בתבנית לוקחים כל זוג סרדינים או אמנון פותחים ומורחים בכף
ובנדיבותאת תוכן המילוי וסוגרים עם הסרדין השני. הכוונה היא לקבל
"סנדויץ'"מהדגים.
עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל -5 4 שעות.
מחממים במחבת שמן לטיגון לוקחיםפ כל סנדוויץ ומקמחים היטב מכל
הצדדיםמקפדים שלא יצא המילוי בעת הטיגון, מטגנים כמה דקות מכל צד
עדלהזהבת הדגים. אוכלים חם
עריסה ביתית
החומרים
20 - 15 פלפלים אדומים
3 ראשי שום כתושים
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפיות מלח
1 כף כמון
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
* ניתן להוסיף כוסברה יבשה
אופן ההכנה
לקטום את העוקץ מהפלפלים
לחתוך כל אחד לארבע רצועות ולהכניס למעבד מזון לקצוץ עד דק להעביר
לקערהעמוקה להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב, להוסיף שמן עד
לכיסויהמסה כולה ולערבב היטב.
להעביר לכלי שניתן לסגור, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה למניעת
התחמצנות)עדיף לאכול לאחר יממה(
הערות:
*ניתן שמור חודשים בקירור באם מכוסה בשמן
* רוטב מדהים להוספה הן לסלטים והן לתבשילים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון