חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סרדין ברוטב לימוני ונענע נוסח קפריסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים בתחמיץ נוסח קפריסאי
דג סרדין ברוטב לימוני ונענע נוסח קפריסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים בתחמיץ נוסח קפריסאי
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
3 קופסאות סרדינים או 20 סרדינים טריים
מיץ משלושה לימונים
5 פרוסות לימון
10 עלי נענע לקישוט
½ כוס קמח
מלח, פלפל
6 ענפי רוזמרין
4 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/2 כפית צילי גרוס
½ כוס שמן זית לתחמיץ
שמן זית לטיגון עמוק
אופן ההכנה
אופן הכנת הדגים:
טובלים את הדגים בקמח ומלח.
)טריים יש לפזר עליהם מלח ולימון למשך שעתיים(
מטגנים את הדגים במחבת רחבה בשמן זית עמוק עם שני שיני שום מעוכות
ומעטאבקת צילי טחון.
מניחים על גבי צלחת הגשה.
אופן הכנת התחמיץ:
שופכים שמן זית לסיר.
מוסיפים את הרוזמרין, השום, פרוסות הלימון, המלח והפלפל. ועוד
קמצוץצילי מטגנים קלות.
מוסיפים את מיץ הלימון.
מסירים מהאש ויוצקים ע"ג הדגים.מוסיפים את עלי הנענע
ןמגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון