הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 שורש סלרי לבן מקולף ונקי
3-4 תפוחי עץ מסוג גרנד או מוזהב קלופים
1 קופסה קטנה של אננס פרוס או חתיכות אננס
50 גרם אגוזים קצוצים
4-5 כפות מיונז
קורט מלח
עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לגרד בפומפייה את הסלרי והתפוחים.
להוסיף להם את האגוזים, 3/4 מהאננס, מיונז והמלח.
לבחוש את הומרים היטב
לקשט את הסלט מלמעלה באגוזים, פרוסות אננס ודובדבנים.
להגיש קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון