הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
500 גרם שפונדרה בקר, טחונה דק
200 גרם שומן כבש קצוץ עבה מאוד
ראש שום, שיניים קלופות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפיות גדושות פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
מעיים נקיים, למילוי
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 במטחנת בשר טוחנים את הבשר עם השום בטחינה דקה
קוצצים בסכין קציצה גסה מאוד את שומן הכבש
מתבלים בפפריקה החריפה, בפפריקה המתוקה במלח ופלפל.
2 קושרים את קצה המעיים ממלאים את המעיים בעזרת פיה המצורפת לכל מטחנת בשר או
שקית זילוף.ומגלגלים כל 10 ס"מ לסגירה באם יש בועות אויר יש לדקור בעדינות עם מחט
3 מיישנים במקרר בתבנית במדך התחתון לפחות יממה
4 צולים על גחלים באש נמוכה מאוד
בעישון לפחות של 1.5 שעות )ראה מתכון עישון(
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון