הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים מספיקים להכנת 20 טורטיות.
חומרים
4 כוסות קמח
2 כפיות מלח
5 כפות שמן או 100 ג"ר מרגרינה
1 כוס מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. לשים את כל החומרים לבצק גמיש, אם צריך מוסיפים עוד מעט מים.
מכסיםבניילון נצמד ומניחים לו
לנוח בטמפרטורת החדר כ- 1/2 שעה.
2. מחלקים את הבצק ל- 20 כדורים קטנים ומרדדים על משטח מקומח לעלה
דקועגול בקוטר 20 ס"מ.
3. מחממים מחבת )בלי שמן!( וכשהיא חמה מאוד-מאוד מניחים את
הטורטיה.קולים אותה כ- 1/2 דקה
מכל צד ומורידים מהאש.
אפשר להכין את כל הטורטיות מראש ולשמור בתנור בחום נמוך, עטופות
בנייראלומיניום.
השיטה הפשוטה יותר: ממש לפני ההגשה מחממים את הטורטיה במיקרוגל -
10 שניות וזה הכל.
חייבים לחמם את הטורטיה לפני הגלגול )או להכין אותה "על המקום"( -
אחרתהיא מתייבשת וקשה לעבוד ולגלגל אותה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון