הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
4 כפות קמח
50 גר' חמאה
7 בצלים פרוסים גס
1 ליטר ציר עוף, בקר או ירקות
1/2 ליטר ) 2 כוסות( יין אדום
1 )זר עלי טימין, מרווה, רוזמרין וכמה עלי דפנה קשורים יחד לאלומה
אחת(
2 כפות דבש
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
מעט סלרי קצוץ
קרוטונים
גבינת רוקפור/צפתית/צהובה מגוררות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מטגנים את הקמח בסיר יבש עד שהוא הופך לזהוב.
2.מוסיפים את החמאה והבצלים ומאדים עד להזהבה.
3.מוסיפים את ציר המרק, היין, הבוקה גרני, הדבש,
המלח והפלפל השחור ומבשלים על אש נמוכה כחצי
שעה.
ההגשה:
מגישים את המרק עם סלרי קצוץ, קרוטונים וגבינה מגוררת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון