חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק הבצל של מסעדת קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל נוסח קימל נחמד ועוקצני
מרק הבצל של מסעדת קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל נוסח קימל נחמד ועוקצני
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
4 כפות קמח
50 גר' חמאה
7 בצלים פרוסים גס
1 ליטר ציר עוף, בקר או ירקות
1/2 ליטר ) 2 כוסות( יין אדום
1 )זר עלי טימין, מרווה, רוזמרין וכמה עלי דפנה קשורים יחד לאלומה
אחת(
2 כפות דבש
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
מעט סלרי קצוץ
קרוטונים
גבינת רוקפור/צפתית/צהובה מגוררות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מטגנים את הקמח בסיר יבש עד שהוא הופך לזהוב.
2.מוסיפים את החמאה והבצלים ומאדים עד להזהבה.
3.מוסיפים את ציר המרק, היין, הבוקה גרני, הדבש,
המלח והפלפל השחור ומבשלים על אש נמוכה כחצי
שעה.
ההגשה:
מגישים את המרק עם סלרי קצוץ, קרוטונים וגבינה מגוררת
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון