הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
3-4 כרישות רק החלק הלבן- כמעט 800 גרם.
1 תפו''א גדול
1 בצל גדול
2 ביצים קטנות מס' 1
לתיבול : פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1 מנקים את הכרישה, (לוף) ומבשלים בתוך סיר עם תפו''א מקולף במים ובצל.
2 מביאים לרתיחה, ומבשלים ברתיחה 10 דקות נוספות.
3 מוציאים, מנקזים את הנוזלים ומסננים היטב, אפשר ממש לסחוט
בצורהידנית רצוי לטחון במכונת בשר, אבל אפשר במג'ימיקס - רק
בפולסים- לא רצוף !!!
4 מוסיפים את הביצים, מתבלים, יוצרים קציצות ומטגנים.
אם העיסה יצאה רכה בגלל המים - אפשר להוסיף קמח תפו''א או קמח
רגיל.
5 מטגנים עד להזהבה.
6 מגישים עם לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון