חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות פרסה/כרישה (לוף)" כיפתא פרסה אל תורכו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות פרסה/כרישה (לוף)" כיפתא פרסה אל תורכו" brמעדן מוביל במטבח התורכי
קציצות פרסה/כרישה (לוף)" כיפתא פרסה אל תורכו"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות פרסה/כרישה (לוף)" כיפתא פרסה אל תורכו" brמעדן מוביל במטבח התורכי
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
3-4 כרישות רק החלק הלבן- כמעט 800 גרם.
1 תפו''א גדול
1 בצל גדול
2 ביצים קטנות מס' 1
לתיבול : פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1 מנקים את הכרישה, (לוף) ומבשלים בתוך סיר עם תפו''א מקולף במים ובצל.
2 מביאים לרתיחה, ומבשלים ברתיחה 10 דקות נוספות.
3 מוציאים, מנקזים את הנוזלים ומסננים היטב, אפשר ממש לסחוט
בצורהידנית רצוי לטחון במכונת בשר, אבל אפשר במג'ימיקס - רק
בפולסים- לא רצוף !!!
4 מוסיפים את הביצים, מתבלים, יוצרים קציצות ומטגנים.
אם העיסה יצאה רכה בגלל המים - אפשר להוסיף קמח תפו''א או קמח
רגיל.
5 מטגנים עד להזהבה.
6 מגישים עם לימון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון