חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות / קרוקטים אפויים או מטוגנים מפירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות / קרוקטים אפויים או מטוגנים מפירה
פחזניות / קרוקטים אפויים או מטוגנים מפירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות / קרוקטים אפויים או מטוגנים מפירה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
3 כפות גדושות חמאה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור
3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
5 גבעולי עירית קצוצים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים.
2. קולפים את תפוחי האדמה ומכניסים לקערה.
3. מוסיפים את שאר החומרים ומועכים עד שמתקבלת עיסה חלקה.
4. מעבירים את העיסה לשקית זילוף ויוצרים מעין עוגיות בצורת
פחזניות.
5. מכניסים את הפחזניות לתנור בחום בינוני 180 מעלות ואופים עד
שהןמתחילות להשחים.
או
מטגנים בשמן עמוק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון