הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
3 כפות גדושות חמאה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור
3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
5 גבעולי עירית קצוצים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים.
2. קולפים את תפוחי האדמה ומכניסים לקערה.
3. מוסיפים את שאר החומרים ומועכים עד שמתקבלת עיסה חלקה.
4. מעבירים את העיסה לשקית זילוף ויוצרים מעין עוגיות בצורת
פחזניות.
5. מכניסים את הפחזניות לתנור בחום בינוני 180 מעלות ואופים עד
שהןמתחילות להשחים.
או
מטגנים בשמן עמוק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון