הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר שריר הזרוע
בצל בינוני קצוץ גס
2 עגבניות גדולות מקולפות
21 כוס יין אדום יבש או חצי יבש
כוס צימוקים שחורים
4 שיני שום שלמות
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט קינמון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל חצי טיגון ולהוסיף את קוביות הבשר לטגן כדי לסגור את הבשר
להוסיף את הצימוקים ולפרוס את העגבניות ולהוסיף לסיר ולטגן מעט ולהוסיף את היין ואת השום לכסות את הסיר ולבשל ביין כ 10 דק' להוסף את התבלינים
2 להוסיף מים רותחים שיכסו את הבשר ולבשל על אש קטנה כ -שעתיים (בסיר לחץ פחות זמן)
בתיאבון
קובי השף
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון