חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שריר בקר ביין אדום וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם של עוד פשוט תמיד מצליח
שריר בקר ביין אדום וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם של עוד פשוט תמיד מצליח
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר שריר הזרוע
בצל בינוני קצוץ גס
2 עגבניות גדולות מקולפות
21 כוס יין אדום יבש או חצי יבש
כוס צימוקים שחורים
4 שיני שום שלמות
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט קינמון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל חצי טיגון ולהוסיף את קוביות הבשר לטגן כדי לסגור את הבשר
להוסיף את הצימוקים ולפרוס את העגבניות ולהוסיף לסיר ולטגן מעט ולהוסיף את היין ואת השום לכסות את הסיר ולבשל ביין כ 10 דק' להוסף את התבלינים
2 להוסיף מים רותחים שיכסו את הבשר ולבשל על אש קטנה כ -שעתיים (בסיר לחץ פחות זמן)
בתיאבון
קובי השף
מגיש: קובי10
מקור:
שתף את המתכון