הוראות הכנה
מרכיבים
רוטב שום ונענע
החומרים:
5 שיני שום
50 גר' עגגבניות מיובשות בשמן
6 כפות שמן זית
1/2 כוס לי נענע קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס עבה
1/2 מיכל שמנת מתוקה )לא חובה(
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מטגנים השום 4 שיניים לפחות בכמה כפות שמן זית,
מוסיפים את העגבניות המיובשות חתוכות לרצועות דקות ומעט מלח
ופלפל.
לוקחים שליש כוס ממי בישול הפסטה ומוסיפים לרוטב.
מוסיפים את הנענע, קצוצה דק מערבבים ושופכים מייד על הפסטה רביולי
ניוקיקנולי
***אפשר גם להוסיף 1/2 מיכל שמנת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון