הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2 קילו בשר כבש צוואר או חזה קצוצים דק בסכין (ידני)
או ע"י פולסים קצרים במעבד מירקם גס
1/2 קילו עגל חלב צוואר או חזה קצוצים דק בסכין (ידני)
או ע"י פולסים קצרים במעבד מירקם גס
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
1/2 כוס קוברה קצוצה גס
3 עגבניות טריות מקולפות מנוקות מגרעינים וקצוצות דק מאוד
1 בצל קצוץ דק
1 כף פלפל שחור גרוס דק
1 כף בהרט (ראה מתכון מטה)
1/2 כף נענע קצוצה דק
1 כף שמן
1/2 1 כפיות מלח
2 כפות צנוברים קלויים מעט
** ניתן ואף רצוי להוסיף 2 כפות עמבה
מתכון לבהרט לבנוני:
כף פלפל שחור גרוס טרי
כף כוסברה טחונה
כף קינמון טחון
כף ציפורן טחונה
כף זרעי כמון טחונים
רבע כפית הל טחון
חצי כף אגוז מוסקט
כף וחצי פפריקה או פלפל קיין
חצי כף קליפת לימון יבשה, מגוררת.
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בקערה מניחים את הבשר הקצוץ גס ומוסיפים את כל התבלינים מערבבים בידיים
את כל החומרים מכסים את כל המסה בניילון נצמד ושולחים למקרר ללילה.
2.על שפודים מלבישים מדביקים את המסה באופן עבה של קבאב וממגלגים יפה בעזרת יד משומנת
3.משמנים את רשת המנגל מניחים את שיפודי הקבאב על אש נמוכה עד שהם מזהיבים
מידי פעם למרוח עליהם מעט שמן בעזרת חצי בצל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון