הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוא"ד מסוג דזירה (האדומים)
3 בטטות בינוניות (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור
חצי כפית אבקת צילי
חצי לימון
אופן ההכנה
רוחצים היטב בסבון ומים את התפו"אד ואת הבטטה
בסיר עם מים חמים מרתיחים עם כפית מלח את התפו"אד והבטטות ומבשלים 5 דקות
מקררים מתחת למים קרים
קולפים את התפוא"ד לא דק עם מעט מבשר התפוח
אופציה א' מעבירים לטיגון עד השחמה בשמן עמוק מסננים ובוזקים את התבלינים
בעוד זה חם .
אופציה ב' למקצוענים במקום שמן לטגן בחמאה עם רצועות חזה אווז מעושנות
(שימו לב חמאה נשרפת מהר צריך הקפדה והקפצות)
את יתרת התפוח מבשלים ועושים פירה חבל לזרוק לא 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון