חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל/גלילות סינטה קורדון בלו ממולא בהם וגבינת אמנטל סגנון מרתף הבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קורדון בלו אורגינלי ארופאי מבשר עגל ממולא בהם וגבינת אמנטל brבורסיית הגלילה הנודעת ובוורסיה של שניצל ממולא
שניצל/גלילות סינטה קורדון בלו ממולא בהם וגבינת אמנטל סגנון מרתף הבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קורדון בלו אורגינלי ארופאי מבשר עגל ממולא בהם וגבינת אמנטל brבורסיית הגלילה הנודעת ובוורסיה של שניצל ממולא
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות סינטה עגל, כל אחת בעובי 1 ס"מ ובמשקל 150 גרם(לורסיית הגלילה)
או
4 פרוסות סינטה עגל כל אחת בעובי 1.5 ס"מ ובמשקל 230-250 גרם לורסית
השניצל (לבקש מהקצב לפתוח כיס גדול לאורך הנתח
4 פרוסות האם, מבושל או אפוי או חזה אווז מעושן
4 פרוסות גבינה שוויצרית מסוג אפנזל או אמנטל
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מעט מוסקט מגורר טרי
1/2 כוס קמח
2 ביצים
2 כפיות מים
11/2 כוסות פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לורסיית הגלילות
1. משטחים כל נתח היטב, מניחים על חצי משטחו פרוסת האם ופרוסת גבינה, ומתבלים. מקפלים כך שהמלית לא תיבלוט החוצה, סוגרים ומחזקים בעזרת קיסם עץ.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מצפים את הנתח כמו שניצל רגיל: קמח, ביצים (בלולות עם מעט מים) ופירורים. מטגנים במחבת לפי אותם הכללים, אבל מבלי להשחים אלא רק עד להזהבה.
4. מסדרים בתבנית ואופים 6 דקות.
5. ניתן לעטוף כל גלילה בנתח גבינה נוסף ומעליו פרוסת חזה אווז ולהכניס
שוב ל 3 דקות לתנור
ורסיית השניצל
1. לכיס שבנתח הסינטה מכניסים פרוסת האם או חזה האווז ופרוסת גבינה, ומתבלים. סוגרים את הכיס בצורת תפירה בעזרת קיסם עץ.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מצפים את הנתח כמו שניצל רגיל: קמח, ביצים (בלולות עם מעט מים) ופירורים. מטגנים במחבת לפי אותם הכללים, אבל מבלי להשחים אלא רק עד להזהבה.
4. מסדרים בתבנית ואופים 8 דקות.
5. ניתן להוסיף מעל כל שניצל נתח גבינה נוסף ומעליו פרוסת חזה אווז ולהכניס
שוב ל 3 דקות לתנור
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון