הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר
4 ביצים מופרדת
2-3 כפות סוכר
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1.להמיס את השוקולד בסיר קטן, מעל אדים, בינתיים, להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהניח בצד.
2.לבחוש את החלמונים ולהוסיפם לשוקולד המומס תוך כדי בחישה מהירה. להוריד מהאש ולצקת את תערובת השוקולד והחלמונים לקצף הביצים.
3.להקציף את השמנת המתוקה לקצף קשה, לצקת לתוך השמנת את תערובת השוקולד (ולא להיפך).
4.לצקת את מוס השוקולד לקערת זכוכית נאה, אפשר לפזר למעלה אגוזים קלויים כתושים, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון